Jeg er uddannet Klinisk fodplejer i 2006.

sadfJeg er medlem af SADF (sammenslutning af danske fodplejer) – en landsdækkende brancheforening og foreningens medlemmer er færdiguddannede fodplejere. Alle SADF`s fodplejere har en grundlæggende udddannelsesbaggrund, som opfylder kravene til momsfritagelse og med min. 660 timers undervisning.

Alle SADF`s medlemmer er opfattet af foreningens forsikring, krav og retningslinier – din garanti for helhed og omhyggelig behandling.

Jeg er også godkendt til kommunale tilskudsordninger.

Jeg har klinik i CSS Training Center i Odense og i AnneMona Klinikken i Gelsted. Derudover har jeg også mobil fodbehandling, hvor jeg tager ud til kunden og behandler.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil mere om de behandlinger jeg tilbyder, eller hvis du ønsker bestille tid.

Mere om tilskud

Fodplejere må ligesom fodterapeuter behandle sukkersygepatienter, dog giver sygeforsikringen Danmark kun tilskud til fodbehandling hos en fodterapeut. Nogle kommuner giver dog også tilskud hos en fodplejere. Spørg hos Borger service i din kommune.

Ved udvidet helbredstillæg får du tilskud til fodbehandling. Det skal dog søges inden du starter på behandling. Søg hos Borgerservice i din kommune.